0 Comments

I have set a theme for this webform project in the web.config file and also a masterpagefile

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
    <system.web>
        <pages  theme="themeName" masterPageFile="~/mp1.master" />
    </system.web>
</configuration>

Unfortunatly this did not work. I have spend a long time searching why my application kept showing the old masterpagefile. I believe that it had to do with this checkbox:

snip_20161027144613

When you publish your webform application and click on configure, you should set the checkbox near the ‘allow precompiled site to be updatable’.

Otherwise it seems that during the compilation, it will bake in the configured masterpage file in your *.aspx files.

Please let me know if I am wrong, but this did fix it for me.

 

Good luck!

Pin on pinterest Plus on Googleplus Post on LinkedIn

I have blogged about this in November 2013 which is almost 2 years ago.

run as admin (windows key + X) command prompt as admin

C:\Program Files (x86)\IIS Express\iisexpress.exe" /path:C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\ASP.NETWebAdminFiles /vpath:"/webadmin" /port:12345 /clr:4.0 /ntlm

http://localhost:12345/webadmin/default.aspx?applicationPhysicalPath=C:\Path\to\your\webformcode\&applicationUrl=/

and then there was this stacktrace and error… I have not had this issue before. It was since the 4.6 framework was installed.

Thankfully I found this stackoverflow answer which resolves it:

open "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\ASP.NETWebAdminFiles\App_Code\WebAdminPage.cs"

in notepad++ and ctrl+g (go to) line 989 and give the string appId the value of “1” instead of the stringutil.blabla

save and reload the page.

No more error on:

StringUtil.GetNonRandomizedHashCode(String.Concat(appPath, appPhysPath)).ToString("x", CultureInfo.InvariantCulture);

Good luck!

Pin on pinterest Plus on Googleplus Post on LinkedIn
0 Comments

The Lenovo Miix 2 tablet is great if you look at the value you get for your money. I purchased one for work for just 196 euro at paradigit.nl

http://www.techspot.com/images/products/tablets/org/1766429079_943123002_o.jpg

It took me a day to install all updates on the windows 8.1 machine. When I returned at work the next day the tablet did not boot. It was still on the usb charger so it was not a battery drain or empty battery or whatsoever. I tried to contact Lenovo through twitter, but no response (yet).

So I had to figure it out myself and found this blog with tips. One of them is to plugin the USB cable, wait for the white light and power on. That did not work. Power on before removing USB cable also did not work. Maybe this works for you, please let me know in the comments.

The real solution (for me) was this trick of @marauderz:

Hold the power button for 20 seconds and then release and press again. That does show the lenovo logo and makes the tablet boot again. It does not matter if you have the 8 inch or 10 inch device. According to @marauderz it has to do with "ConnStandby" mode which is the "connected standby" feature of windows. More about it is available on MSDN. This superuser answer explains how you can disable this feature. Since I am developing a universal app on this tablet and have it on an USB powercable 24/7 I do not need this connected standby feature. So launch regedit, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\

and change ‘CsEnabled’ from 1 to 0. Confirm, close regedit and reboot.

Pin on pinterest Plus on Googleplus Post on LinkedIn